سیب های خشک می توانند سلامت سلولی را بهبود بخشند، زیرا منبع غنی از آنتی اکسیدان ها ، به ویژه پلی فنول ها هستند.
اینها موادی هستند که به مبارزه با آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند و در نتیجه از پیری سلولی جلوگیری می کنند.
رادیکال های آزاد مولکول ها و اتم هایی هستند که از آلاینده های هوا، آفت کش ها، الکل و غذاهای سرخ شده ساطع می شوند.
چیپس میوه سیب در دسته میوه خشک های باکیفیت می باشد.
پس از جذب توسط بدن، از طریق فرآیندی به نام اکسیداسیون به سلول آسیب میرسانند: الکترونهای سلول را میگیرند و پروتئینها، غشاها و DNA آسیبدیده را در سلول باقی میگذارند.
پلی فنول های موجود در سیب های کم آب، آنتی اکسیدانی هستند که به بازسازی سلول های آسیب دیده کمک می کنند و می توانند رادیکال های آزاد را خنثی کنند.
با توجه به تامین مواد معدنی در بدن، سیب خشک این مواد حیاتی را برای حفظ سلامت بدن افزایش می دهد.
آنها حاوی پتاسیم هستند که برای عملکرد صحیح مغز و سیستم عصبی ضروری است.
این ماده معدنی باید پس از تعریق زیاد دوباره پر شود – در از دست دادن مایعات، پتاسیم نیز از بین می رود.
سیب های کم آب همچنین حاوی سدیم هستند که برای حفظ تعادل آب در بدن ضروری است و آهن که برای ایجاد گلبول های قرمز خون که اکسیژن موجود در خون را به قسمت های مختلف بدن حمل می کنند، ارزشمند است.
سیب همچنین حاوی مواد معدنی کمیاب در مقادیر محدود مانند سلنیوم، مس و منگنز است.
سیب خشک به حفظ وزن کمک می کند – یک میان وعده ایده آل برای افرادی که رژیم دارند.
کالری آن در مقایسه با سایر آجیل ها زیاد نیست و سیب متحدی برای حفظ تناسب اندام و مصرف آجیل است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.