میوه های خشک نیز می توانند سلامت قلب را بهبود بخشند. یک اونس میوه خشک پفکی حاوی آنتی اکسیدان و فیبر بیشتری نسبت به یک اونس میوه تازه است. این اجزاء اجزای ضروری در حفظ سلامت قلب شما هستند.
زغال اخته خشک می تواند به جلوگیری از لخته شدن خون کمک کند. این ممکن است به حفظ جریان خون ثابت از قلب در سراسر بدن کمک کند.
پوست را سالم نگه می دارد. استفاده از میوه های خشک بیشتر در رژیم غذایی نیز می تواند پوست را شاداب و سالم نگه دارد. انبه خشک امگا 3 و سایر مواد مغذی چرب را فراهم می
از کم خونی و فشار خون جلوگیری می کند. بسیاری از انواع میوه های خشک مانند زردآلو سرشار از پتاسیم هستند. به جلوگیری از فشار خون بالا و تپش قلب کمک می کند.
آهن همچنین در زردآلو، آلو خشک و کشمش یافت می شود. افزایش دریافت آهن از طریق میوه های خشک می تواند به کاهش خطرات کم خونی کمک کند.
این امر باعث می شود که میوه های خشک بخشی ضروری از رژیم های گیاهی و بارداری باشد. خطر ابتلا به بیماری های روانی را کاهش می دهد.
توت های خشک مانند توت فرنگی و زغال اخته می توانند به سلامت روان کمک کنند. آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که می تواند از کاهش حافظه و سایر بیماری های روانی جلوگیری کند.
اینها برای سالمندانی که بیشتر مستعد ابتلا به زوال عقل هستند، بهترین است. با وجود فواید میوه های خشک، هنوز نکاتی وجود دارد که باید قبل از مصرف آن ها را در نظر بگیرید.
میوه های شیرین نخورید شربت و شکر اغلب به میوه های خشک اضافه می شود تا آنها را جذاب تر کند. آنها ممکن است طعم بهتری داشته باشند اما سالم نیستند. در عوض ممکن است منجر به اثرات نامطلوب شوند.
درست کردن میوه های خشک در خانه را در نظر بگیرید. هیچ چیز بهتر از غذاهای خانگی نیست. از آنجایی که هیچ گونه افزودنی مضری ندارد، میوه های خشک شده در خانه بهترین است.
از واکنش های آلرژیک خودداری کنید. افراد مبتلا به آلرژی به برخی از میوهها باید از ترکیب میوههای خشک یا مخلوط میوههای خشک اجتناب کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.