حتی قبل از شروع بحث درباره این دستور غذا، باید موارد زیر را بدانید: این دستور پخت خیارشور فوری سرکه ای یا خیار شور یخچالی نیست. این دستور طرز تهیه کنسرو ترشی شوید را در سرکه به شما نشان می دهد تا بتوانید در فصل سرد آن را مصرف کنید. اگر میخواهید در تابستان از آن استفاده کنید، خیارهای تابستانی فوقالعادهای را که با تخمیر لاکتو استفاده کنید توصیه میکنم.
بهترین زمان برای تهیه ترشی برای زمستان چه زمانی است؟
سپتامبر است، زمان مناسبی برای ترشی سبزیجات زیبا از Farmer’s Markets و باغ های شخصی! این لحظه است، مردم، زیرا برای همیشه دوام نخواهد داشت.
خیارشور خانگی ساده در سرکه – دستور العمل آسان
در مینهسوتا، تابستانها کوتاه است، اما بازارها سبزیجات و میوههای فراوانی را از اواخر آگوست تا اواخر اکتبر عرضه میکنند.
اگر در آب و هوای معتدل با چهار فصل زندگی می کنید، آگوست تا سپتامبر زمان کنسرو کردن ترشیجات و سایر سبزیجات در حالی است که هنوز فصل هستند.
مشترک شدن در آشپزخانه رئیس!
بهروزرسانیهای جدیدترین پستها و موارد دیگر را از The Bossy Kitchen مستقیماً در صندوق ورودی خود دریافت کنید.
نام کوچک
ایمیل شما…
اشتراک در
من با دریافت ایمیل و تبلیغات شخصی موافقت می کنم.
این زمانی است که سعی می کنم از هدایای زیبای باغ ها استفاده کنم و برخی از آنها را برای زمستان حفظ کنم.
طرز تهیه خیار شور فوری
شیشه های ترشی
حالا ممکن است از من بپرسید چرا این کار را می کنید؟ آیا نمی توانید فقط به فروشگاه بروید و ترشیجات را از قبل در شیشه ها و آماده برای خوردن بخرید؟
بله، می توانم، اما می بینید، در آشپزخانه بودن و تهیه غذا برای خانواده ام چیزی درمانی وجود دارد.
برخی می گویند که حجم کار ارزش آن را ندارد. من می گویم که برای من ضروری است، زیرا می توانم سبزیجات را با استفاده از دستور العمل های قدیمی که از خانواده ام به ارث برده ام حفظ کنم. این دستور العمل ها زمانی استفاده می شد که کنسرو کردن و نگهداری غذا برای زمستان تنها راه زنده ماندن بود.
شیشه خیار شور
دستور تهیه ترشی خیار
مجموعه قوطیهای من در طول سالها کوچکتر و کوچکتر شد، اما من هنوز هم دوست دارم کمی از هر یک از دستور العملهای مورد علاقهام را درست کنم تا در تعطیلات یا وقتی دلتنگ میشوم از آنها لذت ببرم.
ترشی ها جزء اصلی غذاهای سنتی قاره کهن، اروپا هستند. حتی امروزه، بسیاری از فرهنگها خیارشور دبه ای را جزء ضروری رژیم غذایی خود در طول زمستان میدانند.
در اروپای شرقی، در طول زمستان، مردم سالاد سبزیجات تازه را با سبزیجات ترشی مانند خیار، فلفل، کلم، گل کلم، هویج و غیره جایگزین می کنند.
هیچ چیز بهتر از یک شیشه ترشی روی میز در زمستان، کنار خورش، سوپ، گوشت بریان، لوبیا یا سیب زمینی نیست. ما همچنین بسیاری از غذاهای تخمیر شده لاکتو مانند کلم ترش یا خیار را در آب نمک درست می کنیم.
بهترین خیار برای ترشی کدام است؟
خیار کربی – خیارهای کوچکی هستند و در بازارهای کشاورز بسیار محبوب هستند. آنها دارای پوست ناهموار و گوشت سفت هستند.
قرقره یا کورنیشون – همچنین کوچک و مناسب برای ترشی.
خیارهای باغی محبوب ترین خیارهایی هستند که در آمریکای شمالی یافت می شوند. آنها پوست ضخیم و دانه های زیادی دارند. اگر آنها را پوست بگیرید و دانه کنید برای ترشی سریع مناسب است. من شخصاً طرفدار آنها نیستم، اما افراد زیادی را می شناسم که آنها را دوست دارند. این خیارها به صورت موم شده در فروشگاه و nee به فروش می رسند
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.