در ابتدایی ترین شکل عرق بهار نارنج خانگی شربت شکر از شکر و آب تشکیل شده است. نسبت ها بسته به شیرینی و ویسکوزیته مورد نظر متفاوت است. شربت ساده معمولاً به مقدار مساوی شکر و آب نیاز دارد. این دستور برای یک شربت ساده و غنی است که در آن از دو قسمت شکر و یک قسمت آب بر حسب حجم استفاده می کنیم.
دستور العمل ضروری این شربت شکوفه پرتقال و عرق بهار نارنج خانگی تقریباً همیشه هنگام تهیه دسرهای خاورمیانه مفید است. و اگر به دنبال یک شربت ساده و غنی هستید، می توانید از طعم دادن صرف نظر کنید.
حداقل مواد اولیه برای تهیه این دستور فقط به 4 ماده نیاز دارید: عرق بهار نارنج خانگی وشکر، آب، آب لیمو و طعم دهنده.
آسان تنها کاری که باید انجام دهید این است که آب و شکر را به جوش بیاورید سپس کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. وقتی شربت کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و طعم دهنده را اضافه کنید.
قابل تنظیم شربت عرق بهار نارنج خانگی شکر دارای چندین ویژگی است که می توانید بر اساس نیاز خود تنظیم کنید مانند شیرینی، ویسکوزیته، طعم. در طول پست کمی بیشتر در مورد این نکات صحبت خواهیم کرد.
شربت عرق بهار نارنج خانگی معمولاً زودتر از موعد آماده می شود. با سرد شدن غلیظ می شود و خوش طعم تر می شود.
چکاندن شربت عرق بهار نارنج خانگی و شکوفه پرتقال شیرینی و طعم فوق العاده ای به دسرهای شما می بخشد. این شربت عرق بهار نارنج خانگی را روی عطایف بریزید و لذت ببرید.
کیک های طعم دار با عرق بهار نارنج خانگی نامورا را در آن خیس کنید تا فوق العاده مرطوب و خوش طعم شود. به عنوان یک قانون کلی، شربت نباید با دمای کیک برابر باشد. روی کیک داغ شربت سرد بریزید تا بهتر جذب شود. اگر از شربت داغ استفاده می کنید، بهتر است آن را روی یک کیک سرد بریزید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.