هزینه نبات زعفرانی برابر با بودجه غذایی هفتگی یک خانواده کارگری در آغاز قرن بیستم بود. اگر بعد از یک روز کاری طولانی، یک غذای لذیذ یا یک فنجان چای داغ، نبات زعفرانی را به همه شکلهایشان به عنوان پاداش میخورید، بدانید که متعلق به نسلهای شاد هستید، زیرا نبات زعفرانی به شکل کنونی آنها را نمیشناختند.
قدیمی هابه گفته تیم ریچاردسون، مورخ شیرینی، از دوران ماقبل تاریخ، مردم برای به دست آوردن عسل به لانه زنبورها حمله کرده اند، که ظاهراً عنصر شادی در زندگی باستانی ها بوده است.مصریان باستان عسل را با میوه ها و آجیل مخلوط می کردند تا دسری منحصر به فرد درست کنند.
که فقط پادشاهان و ثروتمندان نبات زعفرانی می خوردند، در حالی که رومی ها، یونانی ها و چینی ها با دانه کنجد شیرینی درست می کردند. متون سانسکریت مربوط به 2000 سال قبل از میلاد نشان می دهد که نبات زعفرانی هندی درست می شد. از شیر و شکردر قرون وسطی، شیرینی های شکری بسیار محبوب بود، اما فقط برای ثروتمندان بود، زیرا فقط آنها می توانستند برای غذای شیرین هزینه کنند، زیرا قیمت شکر بسیار بالا بود.
در آن زمان، ثروتمندان از نبات زعفرانی و شیرینی مانند کنسرو میوه، ژله، میوه های خشک و ویفرهای ساخته شده از خمیر استفاده می کردند. در همان دوران، پزشکان یاد گرفتند که چگونه طعم بد داروها را پنهان کنند.
ترکیب شکر و کاکائو در نهایت داستان شیرینی پزی را شعله ور کرد و در سال 1502 کورتز، فاتح اسپانیایی مکزیک، کاکائو و نوشیدنی شکلاتی را به اسپانیا بازگرداند.افزودن شکر به نوشیدنی شکلاتی آن را قابل قبول تر کرد، اما نزدیک به 100 سال دیگر طول کشید تا نوشیدنی جدید به بقیه اروپا برسد و اولین فروشگاه نوشیدنی شکلات در لندن در سال 1657 افتتاح شد. در اواخر قرن هفدهم، ثروتمندان شروع به خوردن بستنی شکلاتی کرد.
تا قرن نوزدهم، شکلات فقط برای نوشیدن بود، نه برای خوردن، و جوزف فری اولین نوار شکلات را در سال 1847 ساخت، سپس در سال 1875، هنری نستله و دانیل پیتر شکلات شیری را اختراع کردند.در قرن نوزدهم توسعه شیرینی آغاز شد و قیمت پایین شکر و پیشرفت در مکانیزه ساختن شیرینی (آب نبات) در مقادیر زیاد را آسان کرد و برای اولین بار در دسترس همه مردم قرار گرفت.
در دهه 1850 صدها کارخانه شیرینی سازی در ایالات متحده وجود داشت و شیرینی های ترکی یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین دستور العمل های دسر در آن زمان بود. نبات قندی بسیار محبوب بود، اما فقط برای ثروتمندان بود اولین آب نبات جوزف فرای اولین آب نبات را در سال 1847 معرفی کرد و در سال 1900 میلتون اس. هرشی شکلات شیری هرشی را اختراع کرد.
اندی باکسندیل، استاد شیرینیپزی، که بیش از 20 سال در این صنعت کار کرده و در سریال مستند بیبیسی حضور داشته است، میگوید اقلامی که با عسل و آجیل ساخته شدهاند در اهرام مصر یافت شدهاند، اما شیرینیهایی که امروزه میشناسیم. سابقه طولانی ندارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.