هدف این مرور ادبیات به منظور بررسی اثر کشمش زرد دودی بر سلامت انسان انجام شد. روشها:مروری بر با استفاده از کلمات کلیدی کشمش، کشمش و سلامت، کشمش و بیماریهای قلبی عروقی کشمش و سرطان، کشمش و پوسیدگی دندان.
فهرست های مرجع از مقالات مروری قبلی در مورد کشمش و سلامت انسان و فایل های هیئت بازاریابی کشمش کالیفرنیا برای مطالعات بیشتر مورد بررسی قرار گرفت. یافتهها کشمش دارای یکی از بالاترین میزان پلی فنولیک و سطوح آنتی اکسیدانی نسبت به سایر میوههای خشک سنتی است.
بسیاری از پلی فنول های این کشمش به خوبی جذب و در دسترس زیستی هستند. مصرف کشمش در مقایسه با میان وعده های کربوهیدرات مساوی، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم فشار خون و قند خون را کاهش می دهد و با کاهش خطر همراه است.
اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی کشمش ترکیبی است. مصرف کشمش زمان انتقال روده را کاهش می دهد و بر میکروبیوت روده تأثیر مثبت می گذارد. کشمش انرژی پایداری را در طول مسابقات ورزشی طولانی مدت مانند ژل های انرژی ورزشی سنتی، شات ها و دانه های ژله ای تولید می کند.
کشمش یک محیط دهانی غیر پوسیدگی زا ایجاد می کند و با معیارهای آکادمی اطفال آمریکا مطابقت ندارد تا به عنوان یک خطر خفگی در نظر گرفته شود. نتیجه گیری بر اساس بررسی متون، مصرف کشمش فواید سلامتی بی شماری را برای ارتقاء سلامت عمومی و پیشگیری از بسیاری از بیماری های مزمن hsj.
از جمله بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع بیماری های گوارشی و پوسیدگی دندان ارائه می کند.میوههای خشک نسبتاً ارزان و آسان برای نگهداری هستند و به همین دلیل به اجزای ضروری غذا، نوشیدنیها و دستور العملها تبدیل میشوند.
این جایگزین سالم برای میان وعده های شیرین می تواند منبع ارزشمندی از آنتی اکسیدان ها و ریز مغذی ها، حاوی ویتامین ها، فولات، پتاسیم، منیزیم و همچنین فیبر باشد، در حالی که این محصولات دارای چربی کل، اسیدهای چرب اشباع شده و سدیم هستند.
کشمش محبوب ترین میوه در رژیم غذایی مدیترانه ای است و به دلیل داشتن ترکیبات شیمیایی از خواص آنتی اکسیدانی بالایی برخوردار است. آنها حاوی اسیدهای فنولیک و فلاونول ها و همچنین کاتچین ها و آنتوسیانین ها انگور قرمز هستند.
بنابراین آنها یکی از مواد غذایی غنی از مواد مغذی به شمار می روند که به ویژه برای سلامت و رفاه انسان مفید هستند. مطالعات متعددی از فواید کشمش برای سلامتی، از جمله نقش احتمالی در درمان چاقی و دیابت را دارد.
پیشگیری از سرطان معده، کاهش پوسیدگی دندان، و کاهش عوامل خطر مهم برای بیماریهای قلبی عروقی فشار سیستولیک، کلسترول تام و کلسترول را گزارش کردهاند. با این حال، مقداری از مایکوتوکسینهای مضر و فلزات سمی را میتوان در کشمش و سایر میوههای خشک یافت.
بنابراین نظارت مستمر کنترل کیفیت میوه های خشک باید مورد نیاز باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.